Tony Båtelssons Alltjänst

Ännu en gång konstaterar jag att det är en av mina grannar som fått stopp i avloppet. Jag förstod det när jag såg en spolbil stå ute på gatan och den var märkt med texten Tony Båtelssons Alltjänst. Det är väl en himla tur att det här företaget finns och att deras spolbil på Gotland kan hjälpa folk att få bukt med sina krånglande avlopp. Inte minst blev jag påmind om detta nu när jag såg spolbilen eftersom det var jag som för ett tag sedan fick stopp i avloppet och då var det här utanför mitt hus fordonet stod parkerat. Den här servicen som Tony Båtelssons Alltjänst erbjuder med sin spolbil på Gotland är faktiskt väldigt bra och därför väljer jag att skriva ett inlägg om det här just nu, eftersom det naturligtvis finns många fler än jag och mina grannar som drabbas av stopp i avloppet. Ni som bor här på Gotland och drabbas av detta problem kan alltid vända er till Tony Båtelssons Alltjänst för den här spolbilen kan verkligen göra underverk och se till att det som orsakar stoppet försvinner. Nu är det inte bara krånglande avlopp som det går att få hjälp med av Tony Båtelssons Alltjänst. Det här är ett alltjänstföretag som kan hjälpa till med litet av varje, till exempel inom grävning, transport och lyftning med mera. Om ni är intresserade av få hjälp av det här företaget, antingen med deras spolbil på Gotland eller med någonting annat, då är det här företaget inte längre bort än närmaste telefon. Lyft luren och slå en signal! Det var nog ungefär på det stora hela taget det här som jag hade tänkt att berätta om för er i det här inlägget!